FOTO/ Hîncești: O tânără de 20 de ani a urcat la volan fără permis de conducere și și-a pierdut viața după ce s-a izbit cu mașina într-un copac

30 august 2022, 08:44 Societate 309
accident la Hîncești.  Sursa: IGP

O tânără, în vârstă de de 20 de ani, și-a pierdut viața după ce a urcat la volan, fără a deține permis de conducere, și s-a izbit cu mașina într-un copac de pe marginea carosabilului. Tragedia a avut loc pe traseul Cărpineni-Mingir, raionul Hîncești.

Potrivit IGP, aseară, în jurul orei 20:00, polițiștii din Hîncești au fost sesizați că pe traseul Cărpineni-Mingir s-a produs un accident rutier. Ajunși la fața locului au stabilit preliminar că o tânăra de 20 ani, fără permis de conducere, conducând un Renault Megane a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un copac de pe marginea carosabilului.

În urma impactului tânăra a decedat pe loc, iar pasagerul de 23 de ani a fost transportat la spitalul din Hîncești cu diverse traumatisme.

Polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.


Alina
publicat de:
Alina Frunza
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media