FOTO/ Hîncești: O tânără de 20 de ani a urcat la volan fără permis de conducere și și-a pierdut viața după ce s-a izbit cu mașina într-un copac

30 august 2022, 08:44 Societate 305
accident la Hîncești.  Sursa: IGP

O tânără, în vârstă de de 20 de ani, și-a pierdut viața după ce a urcat la volan, fără a deține permis de conducere, și s-a izbit cu mașina într-un copac de pe marginea carosabilului. Tragedia a avut loc pe traseul Cărpineni-Mingir, raionul Hîncești.

Potrivit IGP, aseară, în jurul orei 20:00, polițiștii din Hîncești au fost sesizați că pe traseul Cărpineni-Mingir s-a produs un accident rutier. Ajunși la fața locului au stabilit preliminar că o tânăra de 20 ani, fără permis de conducere, conducând un Renault Megane a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un copac de pe marginea carosabilului.

În urma impactului tânăra a decedat pe loc, iar pasagerul de 23 de ani a fost transportat la spitalul din Hîncești cu diverse traumatisme.

Polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.


Alina
publicat de:
Alina Frunza
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media