A murit cântărețul Benone Sinulescu. Artistul român avea 84 de ani

18 noiembrie 2021, 16:50 Muzică 220
Benone Sinulescu.  Sursa: unica.ro

Artistul român Benone Simulescu a murit joi, la vârsta de 84 de ani. Decesul ar fi survenit din cauza unei pneumonii ce ar fi apărut cu 2-3 zile în urmă, relatează Digi24.ro.

În luna iulie, soția lui a anunțat printr-un mesaj postat pe Facebook că acesta era în stare gravă, după ce a fost găsit căzut în casă.

De această dată, organismul lui Benone Sinulescu a fost prea slăbit, iar medicii nu au mai reuşit să facă nimic. Potrivit soţiei artistului, acesta devenise optimist în ultima perioadă şi spera că starea sa de sănătate se va îmbunătăţi. Dar de duminică, atunci când au apărut ultimele semne de neputinţă, starea sa a fost din rău în mai rău, scrie presa de peste Prut.

Artistul născut la data de 24 mai 1937 într-o familie din localitatea Siriu, Buzău, România și a fost una dintre cele mai marcante personalități din lumea muzicii românești.

De-a lungul carierei, a primit numeroase premii şi distincţii pentru activitatea sa artistică. A colaborat cu diverşi interpreţi de muzică populară, printre care Irina Loghin, iar după 1989, a abordat şi stilul etno-dance şi cântat cu grupul Ro-Mania.

Anastasia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media