Fostul mare fotbalist sârb Sinisa Mihajlovic a murit la 53 de ani, după o luptă lungă cu leucemia

16 decembrie 2022, 23:06 Sport 248
Sinisa Mihajlovic, fotbalist sârb .  Sursa: agenzianova.com

Fostul mare fotbalist sârb Sinisa Mihajlovic a murit la 53 de ani, într-un spital din Roma, după o luptă lungă cu leucemia, au anunţat vineri agenţia ANSA şi site-ul TuttoMercatoWeb. Într-un comunicat, familia lui Sinisa Mihajlovic a anunţat „moartea nedreaptă, prematură” a unui „soţ, tată, fiu şi frate exemplar”.

Sinisa Mihajlovic a anunţat că este bolnav în vara lui 2019 şi a urmat mai multe luni un tratament. El a fost internat din nou câteva săptămâni la sfârşitul sezonului trecut, din cauza riscului de recidivă, au anunţat vineri agenţia ANSA şi site-ul TuttoMercatoWeb.

Fostul fundaş, câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua Roşie Belgrad în 1991, a jucat în Italia la AS Roma, Sampdoria, Lazio şi Inter Milano.

El a antrenat ultima oară echipa Bologna, care l-a demis la începutul lui septembrie din cauza rezultatelor slabe în Serie A.

La câteva zile după ce a fost concediat de Bologna, Mihajlovic a afirmat că „nu înţelege” această decizie, după trei ani şi jumătate la clubul din Serie A, marcaţi mai ales de lupta sa cu leucemia, informează AFP.

„O accept, aşa cum un profesionist trebuie s-o facă, însă consideram că situaţia era absolut sub control şi se putea îmbunătăţi. Clubul nu a fost de părerea mea”, a spus el atunci.

sursa: Agerpres.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media