VIDEO/ Trei bărbați ucraineni au fost depistați în trafic, după ce au intrat ilegal în R. Moldova

7 februarie 2023, 11:31 Societate 126
Trei bărbați ucraineni au fost depistați în trafic, după ce au intrat ilegal în R. Moldova.  Sursa: Poliția de Frontieră

Doi conaționali sunt documentați pentru organizarea migrației ilegale, după ce și-au asumat rolul de călăuze pentru trei bărbați ucraineni care au traversat clandestin frontiera de stat. Persoanele au fost depistate ca urmare a valorificării unei informații operative.

Acum o zi, acționând pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților transfrontaliere, patrula Sectorului Poliției de Frontieră Valea Perjei a oprit în trafic un mijloc de transport, în care se aflau cinci persoane. Au fost legitimați doi cetățeni ai Republicii Moldova și trei cetățeni ucraineni.

Din cercetările preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că cei trei bărbați din Ucraina au ajuns în mod fraudulos în Republica Moldova, iar conaționalii i-ar fi preluat din apropierea frontierei de stat.

În cadrul documentării cazului, cetățenii ucraineni au solicitat azil pe teritoriul Republicii Moldova.


Ofițerii de investigație ai Direcției regionale Sud continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de organizare a migrației ilegale.

Diana
publicat de:
Diana Severin
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media