Opt cetățeni străni au fost expulzați din R. Moldova, în ultima săptămână

29 ianuarie 2023, 17:07 Societate 164
Poză simbol.  Sursa: bma.gov.md

Pe parcursul ultimei săptămâni, ofițerii Biroului migrație și azil au pus în executare opt decizii prin care a fost dispusă expulzarea străinilor descoperiți în situație de ilegalitate. În cadrul celor trei misiuni au fost îndepărtați de pe teritoriul Republicii Moldova cinci străini originari din India și trei din Pakistan, informează Biroul Migrație și Azil.

Pe parcursul săptămânii curente au fost luați în custodie publică 9 străini care au încălcat regimul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova.

La moment Centrul de plasament temporar al străinilor „găzduiește” 17 străini.

Îndepărtarea sub escortă a străinului presupune însoţirea acestuia de către personalul specializat al autorităţii competente pentru străini până la punctul de trecere a frontierei de stat deschis traficului internaţional ori până în ţara de origine, de tranzit sau de destinaţie.

Diana
publicat de:
Diana Severin
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media