VIDEO/ Trenul - gazda petrecerii tale. Cum poți organiza un party în vagoanele CFM

24 noiembrie 2022, 16:44 Societate 225
CFM.  Sursa: Facebook

Fie că este vorba de zile de naștere, team building, excursii prin toată țara pentru copii și adulți sau evenimente neobișnuite - toate pot fi organizate în vagoanele speciale din dotarea CFM.

În funcție de numărul grupului, traseul prestabilit și forma petrecerii, CFM vă pune la dispoziție trenuri cu 30 sau chiar 400 de locuri. Mijloacele de transport sunt spațioase, confortabile, dotate cu sisteme de climatizare, iar după caz, poate fi atașat și un vagon de tip restaurant. Cursele VIP pentru grupurile mici de persoane dispun și de paturi de dormit.

„Prețul pentru rezervarea unei curse speciale este stabilit în funcție de distanța parcursă și tipul mijlocului de transport. Oferta noastră este valabilă atât pentru persoanele fizice, cât și cele juridice. Rezervările se fac cu minim 3 zile înainte de ziua plecării. Pentru mai mult informații, apelați la numărul +37368402404 sau scrieți-ne pe adresa de e-mail: [email protected]”, comunică CFM.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media