VIDEO/ Trenul - gazda petrecerii tale. Cum poți organiza un party în vagoanele CFM

24 noiembrie 2022, 16:44 Societate 111
CFM.  Sursa: Facebook

Fie că este vorba de zile de naștere, team building, excursii prin toată țara pentru copii și adulți sau evenimente neobișnuite - toate pot fi organizate în vagoanele speciale din dotarea CFM.

În funcție de numărul grupului, traseul prestabilit și forma petrecerii, CFM vă pune la dispoziție trenuri cu 30 sau chiar 400 de locuri. Mijloacele de transport sunt spațioase, confortabile, dotate cu sisteme de climatizare, iar după caz, poate fi atașat și un vagon de tip restaurant. Cursele VIP pentru grupurile mici de persoane dispun și de paturi de dormit.

„Prețul pentru rezervarea unei curse speciale este stabilit în funcție de distanța parcursă și tipul mijlocului de transport. Oferta noastră este valabilă atât pentru persoanele fizice, cât și cele juridice. Rezervările se fac cu minim 3 zile înainte de ziua plecării. Pentru mai mult informații, apelați la numărul +37368402404 sau scrieți-ne pe adresa de e-mail: [email protected]”, comunică CFM.

Anatol
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media