UPDATE/ Minora de 13 ani din Drochia, care a dipărut de acasă acum trei zile, a fost găsită vie și nevătămată

10 iulie 2022, 10:38 Societate 55822
Poliția Republicii Moldova.  Sursa: Poliția Republicii Moldova

Minora de 13 ani din satul Cotova, raionul Drochia, a fost găsită vie și nevătămată în raionul Edineț. Informația a fost confirmată pentru Replica Media de către ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Drochia, Ina Moscaliuc.

Moscaliuc nu a oferit mai multe detalii despre acest caz, însă a precizat că un echipaj al IP Drochia este acum în drum spre Edineț pentru a o aduce acasă la familia ei.

Știrea inițială: O minoră de 13 ani din satul Cotova, raionul Drochia, este căutată de poliție, după ce acum câteva zile a plecat de acasă și nu s-a mai întors. La Inspectoratul de Poliție Drochia s-a adresat mama acesteia. Femeia le-a spus oamenilor legii că nu și-a mai văzut fiica din seara zilei de 7 iulie.

Mama minorei a spus că aceasta a plecat de acasă joi, 7 iulie, aproximativ în jurul orei 16:00 și nu știe unde se află.

Semnalmente: Înălțime 1,50-1,65 m, păr întunecat, corpolență slabă, ochi căprui. Numele minorei este Moscaliuc Anastasia.

În ziua dispariției fata era îmbrăcată în blugi albaștri și tricou cu culori combinate.

Orice informație este utilă. Cei care au văzut-o sau cunosc locul aflării acesteia sunt îndemnați să apeleze la telefoanele - 0 - 252 - 22 - 980, 0 602 01 226, 0 602 01 215.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media