Bărbatul care și-a violat propria fiică timp de 10 ani, dar și fetița unor cunoscuți, și-a aflat sentința

30 martie 2022, 09:31 Justiție 457
Abuz, minor.  Sursa: imagebrocker

Un bărbat din Chișinău a fost condamnat la ani grei de închisoare în penitenciar de tip închis, după ce a fost găsit vinovat de viol asupra propiei fiice și asupra fiicei unor cunoscuți. Potrivit procurorilor, bărbatul și-a abuzat sexual fetița de când aceasta avea 7 ani, calvar care a durat 10 ani, fiind denunțat la poliție de aceasta după ce a aflat că el și-a găsit o altă victimă.

Potrivit sentinței pronunțate de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, la solicitarea procurorului din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), acesta își va ispăși pedeapsa într-un penitenciar închis.

Totodată, magistrații au dispus ca acesta să achite ca prejudiciu moral suma de 200.000 lei.

Deși inițial bărbatul nu-și recunoștea vinovăția, după ce fiica a depus plângere când a aflat că acesta abuzează de o altă minoră, acum inculpatul și-a recunoscut-o. Totuși, potrivit legii, acesta are posibilitatea să conteste sentința, până aceasta va deveni definitivă.

În februarie 2022, la trimiterea dosarului în judecată, procurorii PCCOCS comunicau faptul că abuzul asupra fiicei a început în 1998, atunci când aceasta avea vârsta de 7 ani, inclusiv în forme perverse. Chinurile adolescentei agresate au încetat atunci când a plecat de acasă.

Toamna trecută victima a aflat că tatăl ei ar fi agresat sexual o altă adolescentă de 14 ani și a depus o plângere la poliție pe numele lui.

Potrivit PCCOCS, bărbatul ar fi început să o agreseze pe cea de-a doua victimă în 2018, când locuia singur. Copila a fost abuzată sexual timp de trei ani, până în ziua reținerii, la sfârșitul lunii noiembrie 2021.

După reținere, bărbatul a fost plasat în arest preventiv, unde continuă să fie deținut.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media