Ucraina închide de mâine toate punctele de trecere a frontierei cu Republica Moldova pe segmentul transnistrean

27 februarie 2022, 14:16 Societate 2860
punct de trecere a frontierei.  Sursa: newsmaker.md

Ucraina închide de mâine toate punctele de trecere a frontierei cu Republica Moldova pe segmentul transnistrean. Măsura este legată de acțiunile militare ale Rusiei pe teriotriul Ucrainei, potrivit Poliției de Frontieră ucraineană.

„În legătură cu agresiunea militară a Federației Ruse și introducerea statutului militar pe teritoriul Ucrainei, Cabinetul de miniștri al Ucrainei a aprobat dispoziția nr 188-p „Pentru închiderea temporară a unor puncte prin frontiera de stat și punctele de control. Astfel, de la 00.00, 28 februarie 2022, punctele de control peste frontiera de stat și punctele de control vor fi închise temporar în toate zonele de frontieră cu Federația Rusă, Belarus, precum și pe segmentul transnistrean”, potrivit Poliției de Frontieră ucraineană.


Diana
publicat de:
Diana Severin
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media