Vasilii Lomachenko a renunțat la meciul cu George Kambosos Jr. pentru a rămâne în Ucraina să-și apere țara

22 martie 2022, 11:14 Sport 110
Vasilii Lomachenko.  Sursa: oicanadian.com

Boxerul ucrainean Vasilii Lomachenko a renunțat la meciul cu George Kambosos Jr. care era programat pe 5 iunie, pentru a rămâne în Ucraina să-și apere țara.

Inițial Lomachenko a acceptat să lupte cu Kambosos Jr., de două ori campion olimpic, dar ulterior a preferat să rămână în Ucraina cu familia.

„Îți respect decizia și înțeleg pe deplin și mă rog pentru tine și țara ta”, a scris pe Twitter Kambosos Jr., care deține titlurile WBA, IBF, WBO și The Ring.

Lomachenko și colegul ucrainean Oleksandr Usyk au primit inițial undă verde să părăsească țara pentru a se pregăti pentru luptele împotriva lui Kambosos și, respectiv, Anthony Joshua, dar au ales să rămână în Ucraina.

Vasilii Lomachenko, în vârstă de 34 de ani, este membru al batalionului de apărare teritorială.

Potrivit presei internaționale, adversarul lui Kombasos Jr. ar putea fi David Haney, căruia i-a fost propusă lupta, dar nu a venit cu o decizie finală încă.

„Ne rugăm să fiți în siguranță și odată ce voi șterge podeaua cu Devin, vom duce această luptă între doi campioni adevărați. Dumnezeu să vă ajute”, a mai scris Kambosos Jr.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media