Vasilii Lomachenko a renunțat la meciul cu George Kambosos Jr. pentru a rămâne în Ucraina să-și apere țara

22 martie 2022, 11:14 Sport 127
Vasilii Lomachenko.  Sursa: oicanadian.com

Boxerul ucrainean Vasilii Lomachenko a renunțat la meciul cu George Kambosos Jr. care era programat pe 5 iunie, pentru a rămâne în Ucraina să-și apere țara.

Inițial Lomachenko a acceptat să lupte cu Kambosos Jr., de două ori campion olimpic, dar ulterior a preferat să rămână în Ucraina cu familia.

„Îți respect decizia și înțeleg pe deplin și mă rog pentru tine și țara ta”, a scris pe Twitter Kambosos Jr., care deține titlurile WBA, IBF, WBO și The Ring.

Lomachenko și colegul ucrainean Oleksandr Usyk au primit inițial undă verde să părăsească țara pentru a se pregăti pentru luptele împotriva lui Kambosos și, respectiv, Anthony Joshua, dar au ales să rămână în Ucraina.

Vasilii Lomachenko, în vârstă de 34 de ani, este membru al batalionului de apărare teritorială.

Potrivit presei internaționale, adversarul lui Kombasos Jr. ar putea fi David Haney, căruia i-a fost propusă lupta, dar nu a venit cu o decizie finală încă.

„Ne rugăm să fiți în siguranță și odată ce voi șterge podeaua cu Devin, vom duce această luptă între doi campioni adevărați. Dumnezeu să vă ajute”, a mai scris Kambosos Jr.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media