Compania ucraineană producătoare de alcool „Nemiroff” își retrage licența de fabricare a produselor sale în Rusia

1 martie 2022, 16:09 Ucraina 301
Război în Ucraina.  Sursa: en.as.com

Compania Nemiroff și-a revocat, la 28 februarie, licența de a fabrica produse sub marca sa în Rusia, în urma războiului declanșat de Federația Rusă în Ucraina.

„„Nemiroff” este mândru că este ucrainean. Condamnăm agresiunea militară și încălcarea integrității teritoriale a Ucrainei. Astăzi suntem cu toții uniți pentru a apăra libertatea și independența Ucrainei. Acesta este pământul nostru, poporul nostru, viitorul nostru ”, a declarat Iuri Sorocinski, CEO al „Nemiroff”.

Google Europe a anunțat că blochează canalele YouTube conectate la Russia today și Sputnik în toată Europa, „cu efect imediat”. Măsura a fost luată în urma invaziei Federației Ruse pe teritoriul ucrainean.

De asemenea, Uniunea Europeană de Radiodifuziune (EBU) a anunțat, la 25 februarie, excluderea Rusiei din Concursul Muzical Eurovision Song Contest din acest an. Decizia a fost luată de Comitetul executiv al EBU, în urma unei recomandări a organului de conducere al Eurovision Song Contest, Grupului de referință, pe baza regulilor evenimentului și a valorilor EBU.

IMPORTANT!!! E un război în toată regula în Ucraina. Informațiile circulă cu o viteză amețitoare și e foarte greu să le verificăm. Încercăm să fim cât mai obiectivi și ne bazăm mult pe imagini video de la fața locului. Vă mulțumim că accesați resursele Replica Media: Site, Facebook, Telegram și vă îndemnăm să vă informați din cât mai multe surse oficiale.
Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media