VIDEO/ Violeta Ivanov, candidata ȘOR, luată la întrebări la Boșcana, Criuleni: „Începeți cu furtul miliardului, nu puneți macaroane pe urechi”

13 iunie 2021, 10:15 Politică 1099
Violeta Ivanov la Boșcana.  Sursa: captură video

Întâlnire cu alegătorii mai puțin plăcută pentru una din liderii partidului ȘOR la Boșcana, Criuleni. Ex-deputata Violeta Ivanov a fost luată la întrebări de mai mulți localnici care au venit la întrevedere.

Din imaginile postate pe facebook, se vede cum în timpul unui discurs de campanie, Ivanov este întreruptă și rugată să povestească mai întâi despre furtul miliardului.

„Acestea sunt povești frumoase. Eu le-am mai auzit. Încpeți doamna Violeta cu furtul miliardului. Eu nu am când să aștept până seara să ascult. Începeți de la furtul miliardului, nu puneți macaroane pe urechi”, i-a spus un participant la întrunire.

Staff-ul Violetei Ivanov l-a acuzat pe bărbat că ar fi provocator și i-a cerut să părăsească locul fiindcă nu a fost invitat. În apărarea bărbatului au sărit mai mulți oameni care spun că e un loc public, e satul în care locuiesc și au dreptul să participe la întrevederi.


O altă întrebare a ținut și de migrația deputați de la un partid la altul și de ce Ivanov „a fost în 5 partide în Parlament”. De asemenea, i s-a cerut opinia față de dreptul „unei persoane judecate să candideze la Parlament”.
Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media