VIDEO/ Explozie puternică la o stație de metrou din Londra. Zona a fost evacuată, iar traficul feroviar, sistat

28 iunie 2021, 17:23 Externe 294
Incendiu la o stație de metrou din Londra.  Sursa: colaj/Twitter

Un incendiu, urmat de o explozie puternică, a zguduit și a umplut de fum sudul Londrei în această după amiază. Potrivit primelor informații transmise de BBC, incendiul a izbucnit într-un garaj al metroului lodnonez de lângă stația Elefant and Castle, în apropiere de un fost centru comercial.

În prezent, aproximativ 70 de pompieri se luptă cu flăcările. Brigada de Pompieri din Londra a declarat că a primit aproape 50 de apeluri în legătură cu incendiul, primul fiind înregistrat la ora locală 13:43.

Locuitorii din zonă au fost avertizați să țină ușile și ferestrele închise, în timp ce toate trenurile au fost oprite și nu mai circulă prin zonă.

Deocamdată, nu se știe de ce a pornit focul, dar în imaginile postate pe rețelele de socializare se vede cum o mingea de foc răbufnește chiar în timp ce pompierii erau deja acolo.

Incendiul a izbucnit într-un atelier de mecanică auto aflat într-una dintre arcadele pasajului suprateran de cale ferată. Zona este cunoscută drept Little Colombia, deoarece sunt multe magazine și restaurante cu specific columbian. Circulația trenurilor care treceau prin stația Elephant and Castle a fost dată peste cap, deoarece fumul negru a acoperit și șinele. Nicio garnitură nu mai circulă pe acolo. Până în prezent, nu sunt informații că ar exista victime.


Nu este clar până acum dacă sunt sau nu răniți.


Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media