Sheriff anunță că a pus în vânzare biletele la primul meci din Champions League de la Tiraspol cu Shakhtar Donețk

7 septembrie 2021, 14:40 Sport 475
Anunțul de vânzare a biletelor.  Sursa: Captură

Clubul de fotbal Sheriff anunță că de astăzi pot fi cumpărate bilete la meciul de fotbal cu Shakhtar Donețk ce urmează să se desfășoare pe 15 septembrie la stadionul din Tiraspol. Serviciul de presă al echipei anunță că tichetele pot fi achiziționate pe un site de specialitate și la terminalele unei bănci nerecunoscute din Stânga Nistrului. De asemenea, bilete vor putea fi găsite în ziua meciului la casele Arenei Sheriff din Tiraspol.

La câteva minute după anunț, site-ul biletpmr.com nu poate fi accesat din cauza suprasolicitării. Atât site-ul de ticketing, cât și terminalele nu acceptă alte plăți decât cele în ruble transnistrene și carduri bancare locale. Sistemele de plăți internaționale VISA sau MASTERCARD nu pot fi folosite în stânga Nistrului.

Sheriff anunță că din cauza restricțiilor legate de pandemie s-a decis ca arena să poată fi umplută la jumătate din capacitate, iar spectatorii vor fi obligați să poartă mască. De asemenea, se spune că datorită reglementărilor UEFA, toate biletele vor fi nominale, iar cumpărătorii vor trebui să ofere numărul personal de identificare, adresa și numărul de telefon la care poate fi găsit.

Biletele costă între 150 și 1000 de ruble transnistrene, valută nerecunoscută, iar în lei moldovenești ar fi între 160-170 MDL și 1100 MDL.

Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media