Reacția lui Litvinenco, după ce BCS a înaintat moțiune simplă împotriva activității sale: „Voi vedea ce mi se impută și voi răspunde punctual la totul”

14 octombrie 2021, 12:07 Politică 216
Sergiu Litvinenco.  Sursa: Replica Media

Sergiu Litvinenco a venit cu o reacție după ce astăzi, 14 octombrie, fracțiunea BCS a înaintat moțiune simplă împotriva activității Ministerului Justiției. Astfel, membrul Guvernului a declarat că va analiza textul moțiunii și ulterior va reveni cu explicații.

„Voi vedea ce mi se impută și voi răspunde punctual la totul. Dar dincolo de toate, precum am mai spus, drumul spre o justiție dreaptă și o luptă veritabilă împotriva corupției nu va fi ușor. Tare mulți au fost, sunt și vor fi împotrivă. Pentru că au ce pierde. Dar pe mine nu mă interesează ce vor pierde politicienii alungaţi de la guvernare pentru că şi-au bătut joc de ţară decenii întregi. Pe mine mă interesează ceea ce-și doresc majoritatea cetățenilor acestei țări”, a declarat Litvinenco.


Amintim că, în debutul ședinței Parlamentului de joi, 14 octombrie, deputatul Vasile Bolea a anunțat că fracțiunea din care face parte, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, înaintează moțiune simplă asupra activității Ministerului Justiției.

„Nici la 100 de zile a Guvernului Gavrilița, PAS împreună cu ministrul Justiției au făcut tot posibilul să subjuge ideea de justiție independentă”, a menționat din textul moțiunii socialistul Vasile Bolea.

Aceasta este prima moțiune înregistrată împotriva activității actualei guvernări.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media