DOC/ Dispoziția cu privire la numirea lui Fadei Nagacevschi în funcția de viceprimar al Chișinăului, publică la trei zile de la numire

10 noiembrie 2021, 10:14 Politică 217
Fadei Ngacevschi.  Sursa: știri.md

Dispoziția cu privire la numirea Fadei Nagacevschi în funcția de viceprimar al Chișinăului a fost făcută publică pe site-ul Primăriei la trei zile de la numire. Documentul a fost semnat luni, 8 noiembrie.

Nagacevschi este obligat să depună declarația cu privire la avere și interese personale în termen de 30 zile de la data numirii în funcție.

Primarul Chișinăului Ion Ceban a anunțat pe Facebook că l-a prezentat astăzi, 10 noiembrie, subalternilor pe noul viceprimar al capitalei Fadei Nagacevchi. Deși dispoziția a fost semnată acum trei zile, Ceban menționează că „nu a fost niciun secret că îl va numi în această funcție” și că timp de două zile viceprimarul „a făcut cunoștință cu tot cumulul de informații”.

Ceban a precizat că Nagacevschi va răspunde de domeniul juridic și tot ce vizează serviciul comunal.

Fadei Nagacevschi este fostul jurist al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, de unde a fost promovat în poziția de consilier al fostei președintă a Parlamentului Zinaida Greceanîi. Ulterior, a devenit ministrul Justiției în mandatul lui Ion Chicu, iar recent a fost angajat în funcția de consilier al fracțiunii PSRM din Parlament.


Diana
publicat de:
Diana Severin
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media