METEO/ Ploi slabe, polei și ceață. Temperaturile se așteaptă să crească până la +8 grade, la sud

7 decembrie 2022, 07:26 Mediu 1185
Chișinău în ceață.  Sursa: Replica Media

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează pentru miercuri, 7 decembrie, precipitații în formă mixtă, care treptat vor trece în fază de ploaie. Din cauza precipitațiilor pe arii restrânse se va forma polei, iar pe drumuri ghețuș. Totodată, cresc șansele și pentru producerea ceții. Vântul va sufla dinspre sud-est slab până la moderat. Noaptea temperatura minimă ușor va crește, indicând valori între -3..+2°C. Ziua mercurul în termometre va indica între +3..+8°C.

La nord, ziua se așteaptă temperaturi de +3.. +4ºC, iar noaptea termometrele vor indica -3 și -2ºC. Precipitațiile vor cădea sub formă de lapoviză slabă.

În centrul țării va ploua slab. Ziua se vor înregistra +5 și +6ºC, iar la noapte temperatura va scădea până la -1 și 0ºC.

La sud, ziua, temperatura va oscila între +7 și +8ºC, iar la noapte mercurul din termometre va indica +1 și +2ºC. La fel, se așteaptă ploi slabe.

Amintim că de marți pe drumurile din nordul și centrul țării s-a format ghețuș. Vedeți aici recomandările Poliției.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media