Președinția a donat trei autoturisme Centrului de Excelență în Transporturi

12 noiembrie 2022, 17:41 Auto 222
Automobile donate de Președinție.  Sursa: www.presedinte.md

Aparatul Președintelui Republicii Moldova a transmis, cu titlu gratuit, trei unități de transport, din parcul auto Condrița, către Instituția Publică Centrul de Excelență în Transporturi.

Autoturismele aveau un grad avansat de uzură și întreținerea lor nu mai era rentabilă pentru Președinție. Totodată, aceste unități de transport nu mai puteau fi puse în circulație pe drumurile publice.

Donația a fost făcută în urma solicitării venite, din partea instituției de învățământ către Președinție, de a contribui la îmbunătățirea bazei tehnico-materiale pentru studenți și va fi valorificată în calitate de piese auto. Centrul de Excelență în Transporturi pregătește specialiști tehnici și mecanici în domeniul transportului.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media