Atenție, șoferi! Trafic parțial restricționat pe o stradă din capitală. Ruta de troleibuz nr.28, redirecționată

7 octombrie 2022, 11:22 Auto 322
Drum în lucru.  Sursa: www.chisinau.md

În legătură cu executarea lucrărilor de reabilitate a rețelelor de apeduct pe strada București, la intersecția cu strada Tighina, din 8 până la 9 octombrie, inclusiv, va fi parțial suspendat traficul rutier, anunță Poliția R. Moldova.

Astfel, transportul public, ruta de troleibuz nr. 28 va fi redirecționată:

Tur: str. Ceucari, str. Calea Orheiului, bd. Renașterii Naționale, bd. Grigore Vieru, str. Constantin Tănase, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 31 August 1989, str. A. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. C. Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit.


Retur: str. Burebista, str. Sarmizegetuza, bd. Decebal, bd. Iu. Gagarin, bd. C. Negruzzi, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. A. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Transportul va fi redirecţionat pe străzile adiacente, iar poliţiştii vor acorda suportul necesar pentru fluidizarea traficului rutier pe segmentele de drum unde se circulă cu dificultate.
Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media