METEO/ Vremea înnorată continuă astăzi

22 aprilie 2023, 07:17 Mediu 109
Vreme posomorâtă în Chișinău.  Sursa: Replica Media

Temperaturi mai scăzute decât media perioadei și cerul acoperit domină prognoza meteo de astăzi.

Astăzi, sâmbătă, 22 aprilie, vremea rămâne în mare parte înnorată, cu o acoperire a norilor de 100%. Temperatura maximă va ajunge la aproximativ 17°C, cu 0°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, termometrele vor indica o temperatură minimă de aproximativ 7°C, cu 10°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă.

Precipitațiile se vor menține la un nivel redus, având o intensitate de doar 0.02 milimetri pe oră și fiind caracterizate drept ploaie. Soarele va răsări la ora 06:07 și va apune la ora 19:58. Vântul va sufla dinspre vest-nord-vest (WNW), cu viteze ce pot ajunge pânã la 4.33 metri pe secundã și rafale de pânã la 9.98 metri pe secundã.

Mâine și poimâine vremea se anunțã a fi în mare parte clarã, cu temperaturi maxime în jurul valorii de 18°C și minime în jurul valorii de 5°C. Precipitațiile vor rămâne la un nivel similar cu cel de astăzi, iar vântul va sufla dinspre sud-sud-est (SSE), cu viteze ce pot ajunge pânã la 2.33 metri pe secundã și rafale de pânã la 4.67 metri pe secundã.

Delia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media