METEO/ Vreme ploioasă astăzi în ciuda temperaturilor ridicate

26 mai 2023, 07:14 Mediu 148
Zi ploioasă.  Sursa: replicamedia.md

Temperaturi de până la 26°C, dar cu precipitații slabe și cerul complet acoperit

Astăzi, vineri, 26 mai, vom avea parte de o vreme capricioasă. Deși temperaturile vor ajunge până la 26°C, cu 3°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă a primăverii, cerul va fi acoperit în proporție de 100% și se vor înregistra precipitații slabe de 0.05 milimetri pe oră.

Noaptea, temperaturile vor scădea ușor până la aproximativ 15°C, cu 13°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă. Cerul va rămâne senin și însorit pe parcursul nopții. Soarele va răsări la ora 05:32 și apune la ora 20:31.

Vântul va sufla din direcția sud-sud-est (SSE) cu o viteză medie de aproximativ 5 metri pe secundă și rafale ce pot atinge chiar și 10 metri pe secundă.

Pentru zilele urmatoare, sâmbată se anunța parțial înnorat cu temperaturi maxime de aproximativ 26°C şi minime noaptea în jurul valorii de 15°C. Precipitațiile vor crește ușor la 0.08 milimetri pe oră, iar vântul va sufla din direcția sud-sud-vest (SSW) cu rafale de până la 11 metri pe secundă.

Delia
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media