VIDEO/ Garda de Onoare a Armatei Naţionale a defilat la parada militară de la București, de Ziua Națională a României

1 decembrie 2022, 17:37 România 377
Militarii Armatei Naționale, la București. 1 decembrie 2022.  Sursa: mapn.ro

Militarii Armatei Naţionale au participat astăzi, 1 decembrie, la parada organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcului de Triumf de la Bucureşti. Detașamentul moldovenesc, format din ofițeri, sergenți și soldați ai Companiei Garda de Onoare, a trecut cu pas de defilare, alături de militari din România, Belgia, Franța, Macedonia de Nord, Portugalia, Statele Unite ale Americii și Țările de Jos.

Totodată, la paradă au participat și militari din țările aliate contribuitoare la structurile NATO de pe teritoriul României și 25 de mijloace tehnice, inclusiv aeronave de luptă din Canada, Italia, Spania și Statele Unite ale Americii.

De asemenea, la eveniment au fost implicate aproximativ 120 de mijloace tehnice din dotarea armatei române, inclusiv 40 de aeronave.

La eveniment a fost prezent şi comandantul Armatei Naționale, general de brigadă Eduard Ohladciuc.

Republica Moldova participă la parada militară de la Bucureşti începând cu anul 2014.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media