Floyd Mayweather va lupta din nou împotriva lui Conor McGregor în 2023. Anunțul sportivului american

21 septembrie 2022, 16:31 Sport 206
Floyd Mayweather și Conor McGregor.  Sursa: ESPN
La mai bine de 5 ani de la super confruntarea dintre Mayweather și McGregor, irlandezul și-ar putea lua revanșa, după ce a fost învins în 2017 de boxerul american. Floyd spune că s-a ajuns la negocierile finale, transmite SkySports.

Se anunță o nouă luptă istorică între doi giganți ai sporturilor de contact, Floyd Mayweather contra Conor McGregor. Cei doi s-au luptat într-un meci demonstrativ de box în urmă cu 5 ani, la Las Vegas, când americanul a ieșit învingător prin Knockout tehnic după 10 runde în care irlandezul a părut să facă față și în sportul în care poate lovi doar cu pumnii. În jur de 280 de milioane de dolari ar fi obținut Mayweather după lupta cu McGregor, în timp ce cel poreclit „The Notorious” a primit circa jumătate din suma americanului, aproximativ 130 de milioane de dolari. Sunt sume imense pe care cei doi le-au câștigat în urma acelei lupte care a făcut înconjurul lumii, iar în 2023 încasările ar putea fi și mai mari, raportate la interesul față de acest duel.

Mayweather a dezvăluit că se află în stadiul negocierilor finale cu McGregor pentru a se lupta din nou anul viitor, însă nu a confirmat dacă va fi tot un meci de box, lăsând loc de interpretare dacă va intra în cușcă cu sportivul de MMA. Totodată, nu a confirmat dacă va fi un meci demonstrativ sau o luptă adevărată, însă ar prefera un meci demonstrativ.

În cadrul Marelui Premiu de la Monaco, irlandezul fiind un fan împătimit al Formulei 1, a declarat pentru SkySports că își dorește să revină într-un meci de box, pentru că boxul a fost primul său sport de contact.
Boxul este prima mea dragoste în sporturile de contact. M-am distrat atât de bine ultima dată când am fost acolo. Evident, întoarcerea mea va fi în octogon, în UFC, pentru că povestea asta este departe de a fi încheiată, de fapt s-a scris doar începutul”, a spus Conor McGregor.

Cu un record impresionant de 50 de lupte, dintre care tot atâtea victorii, Floyd Mayweather revineîn ring pe 25 septembrie într-un meci demonstrativ contra japonezului Mikuru Asakura, luptător de MMA și creator de conținut pe YouTube. Confruntarea se va desfășura în octogon, cu reguli de MMA, chiar în Japonia, pe Saitama Super Arena, unde sunt așteptați aproximativ 22.500 de spectatori.
Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media