Pebbles, cel mai bătrân câine din lume, a murit la vârsta de 22 de ani

7 octombrie 2022, 11:30 Lifestyle 235
Pebbles, cel mai bătrân câine din lume.  Sursa: PEBBLES_SINCE_2000/Instagram

Pebbles, un foxterrier care deținea titlul de cel mai bătrân câine din lume, a murit la începutul acestei săptămâni, la vârsta de 22 de ani, în sud-estul Statelor Unite, a anunţat miercuri Cartea Recordurilor Mondiale Guinness pe site-ul său.

Luni, 3 octombrie 2022 la ora 8:16 EST, Pebbles a murit în liniște, în mod natural în casa sa din Taylors, Carolina de Sud, SUA, alături de stăpânii ei, Bobby și Julie Gregory, scrie sursa citată.

Micul terrier mai avea cinci luni până la a 23-a aniversare. Pebbles, care s-a născut pe 28 martie 2 000 în Long Island, NY, SUA, a uimit lumea cu vârsta sa.

Femela a fost hrănită cu hrană pentru pisici de către stăpânii ei începând din 2012, ceea ce ar fi putut contribui la longevitatea ei.

În pofida staturii sale mici şi a greutăţii de doar 2 kilograme, Pebbles a devenit rapid regina gospodăriei și de-a lungul vieții sale a născut 32 de căței cu răposatul ei partener, Rocky (tot un Toy Fox Terrier), care a murit în 2017, la vârsta de 16 ani.

Pebbles a fost desemnată cel mai bătrân câine din lume în mai 2022, în timpul unei vizite a experţilor de la Cartea Recordurilor Mondiale Guinness, o veritabilă instituţie care înregistrează recorduri în toate domeniile.

Potrivit proprietarei ei, Julie Gregory, secretul sănătăţii lui Pebbles a constat în îngrijirea „cu cea mai mare atenţie” de care a avut parte.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media