Moldovenacă, omorâtă în Italia de către soț. Bărbatul de origine română a fost arestat

24 septembrie 2022, 10:31 Societate 1530
Moldoveancă, omorâtă în Italia.  Sursa: veneziatoday

Crimă - noaptea trecută în Spinea, în interiorul unei case din regiunea Veneto Victima este Lilia Patranjel, de 40 de ani de origine moldovenească, de profesie badantă. Potrivit primelor constatări, soțul ei Alexandru Ianosi, de 35 de ani de origine română, ar fi ucis-o. Cei doi locuiau în Spinea din 2017. În casă mai era și un băiat de 4 ani, potrivit surselor italiene.

Incidentul a avut loc la primul etaj al unui blocde 8 apartamente, nu departe de granița cu Chirignago. Totul s-ar fi îmtâmplat în jurul orei 5 dimineața. Puțin mai târziu, presupusul responsabil a fost arestat de către carabinieri, care l-au interogat, înainte de a fi transferat la închisoare.

Bărbatul și-a înjunghiat soția, dar cercetările sunt încă în desfășurare. Episodul, în orice caz, ar părea configurat ca un feminicid. Se pare că soțul ei fusese violent în trecut, iar vecinii raportează certuri repetate în familie. Ambii au o căsnicie în spate, cu alți copii născuți din relații anterioare.

O cunostinta spune: „Ea mergea la munca prin case. Ea a spus că soțul ei a tratat-o ​​urât, a bătut-o și a insultat-o. Este o rușine”.

Situația familială, conform informațiilor apărute, era compromisă de ceva vreme. Lilia și-ar fi arătat în trecut intenția de a pleca de acasă, dar el ar fi amenințat-o.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media