METEO/ Vremea ploioasă continuă astăzi

18 aprilie 2023, 07:16 Mediu 115
Zi ploioasă.  Sursa: replicamedia.md

Temperaturi scăzute și ploi abundente în această zi de marți, 18 aprilie

Astăzi, marți, 18 aprilie, vremea rămâne rece și ploioasă. Cerul va fi acoperit în totalitate de nori, iar temperaturile vor fi cu mult sub media normală pentru această perioadă a anului. Temperatura maximă va ajunge la 14 grade Celsius, cu 2 grade mai frig decât temperatura medie din această perioadă.

Pe parcursul nopții, temperaturile vor scadea la un minim de 7 grade Celsius, cu 8 grade mai frig decât temperatura medie din această perioadă. Condițiile meteorologice se mențin nefavorabile pentru activitatile în aer liber.

Precipitațiile vor avea o intensitate de 2.5 milimetri pe oră și vor cădea sub formă de ploaie. Vântul va sufla dinspre sud-vest cu o vitezã de aproximativ 3.71 metri pe secundã și rafale ce pot atinge viteza de 6.84 metri pe secundã.

Soarele va rãsari la ora 06:13 și se va apune la ora 19:53.

Mâine și poimâine vremea se menține înnorată și ploiasã, dar temperaturile vor crește ușor, ajungând la 16 grade Celsius în timpul zilei și 8 grade Celsius noaptea. Precipitațiile vor avea o intensitate de 3.42 milimetri pe oră.

Delia
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media