FOTO/ Trafic infernal la granița cu România. Punctele de trecere a frontierei pe care să le evitați

2 august 2021, 09:50 Societate 102
Trafic la Frontiera cu România.  Sursa: Poliția de Frontieră

Poliția de Frontieră a Republicii Moldova (PF) atenționează că la trei puncte de trecere a frontierei cu România se înregistrează un flux sporit de călători și mijloace de transport atât pe sensul de intrare în țară, cât și pe sensul de ieșire. Este vorba despre punctele de trecere a frontierei (PTF) Leușeni, Sculeni și Cahul, unde cozile se întind pe o distanță de câțiva kilometri.

În acest context, PF informează că au fost deschise toate pistele de control și s-au suplinit cu numărul necesar de inspectori pentru a face față fluxului.

Mai mult, ținând cont de perioada pandemică, în care este necesară completarea fișei epidemiologice de către persoanele care nu dețin documente ce le-ar excepta de la autoizolare, controlul de frontieră este mult mai anevoios decât de obicei, iar din cauza fluxului mare de călători, apar unele dificultăți de lucru cu sistemul informațional al IGPF.

În prezent, polițiștii de frontieră activează la capacitate maximă și depun tot efortul pentru a ține sub control situația creată.

PF îndeamnă călătorii să fie înțelegători și să să se informeze din sursele oficiale atunci când își planifică o călătorie.

Totodată, PF solicită acestora să aleagă și alte punctele de trecere deschise traficului la frontiera cu România, unde timpul de așteptare este minim, cum ar fi PTF Costești, PTF Lipcani, PTF Giurgiulești-Galați, pentru a nu suprasolicita în continuare punctele Leușeni și Sculeni.

Trafic intensiv la punctele de trecere a frontierei (PTF) Leușeni, Sculeni și Cahul:


Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media