„Moldova văzută de copii”: În ajun de Ziua Independenței, copiii din toată țara sunt îndemnați să scrie ori să deseneze cum văd ei Republica Moldova

12 august 2022, 09:48 Educație 107
Președinta Maia Sandu, alături de copii.  Sursa: Maia Sandu/Facebook

În preajma Zilei Independenței, care va fi marcată la 27 august, Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, îi îndeamnă pe copiii din toată țara să spună, în scrisori sau prin desen, cum văd ei Republica Moldova și viitorul țării și al lor.

„Dragi prieteni, luna august vine cu sărbători naționale valoroase pentru Republica Moldova. În curând vom marca Ziua Independenței, când vom celebra împreună țara noastră. Cu această ocazie, îi invit pe copii să-mi scrie cum văd ei Republica Moldova. Ce înseamnă, pentru voi, să trăiți în Moldova? Cum vreți să arate viitorul în Republica Moldova?”, s-a adresat doamna Maia Sandu copiilor din toată țara.

Totodată, șefa statului i-a îndemnat pe copii să-și exprime ideile la câteva teme:

„Desenați cum vedeți Moldova sau scrieți răspunsurile voastre la întrebările:

1. Ce înseamnă pentru tine acasă?

2. De ce îți place Republica Moldova?

3. Ce înseamnă să fii om liber?

4. Cum înțelegi tu democrația?”.

„Viața în Moldova este așa cum o facem împreună!”, a mai spus Maia Sandu.

Scrisorile și desenele copiilor pot fi expediate pe adresa: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 154, Președinția Republicii Moldova, MD-2073 Chișinău, sau pe adresa electronică [email protected], până pe data de 25 august 2022.

Anatol
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media