VIDEO/ „Oamenii deștepți vor înțelege”. Ramzan Kadîrov descifrează o frază de a lui Vladimir Putin

15 august 2022, 20:05 Rusia 7685
Ramzan Kadîrov.  Sursa: Profimedia Images

Șeful Republicii Cecene, Ramzan Kadîrov, a descifrat pe canalul său de Telegram cuvintele „non-aleatorii” ale președintelui rus Vladimir Putin. „Este foarte important!” - a subliniat acesta.

Acesta a menționat că Rusia are un potențial uriaș pentru cele mai recente arme strategice, care nu au analogi în lume și care păzesc deja granițele Federației.

„Fiecare declarație a președintelui nostru nu este întâmplătoare. Iar cuvintele sale despre un potențial agresor au fost adresate unei anumite țări care se teme de puterea militară a Rusiei și care incită toate țările să impună sancțiuni.

Rusia are un potențial uriaș pentru cele mai recente arme strategice, care nu au analogi în lume și care păzesc deja granițele marii noastre Patrii.

Oamenii inteligenți vor înțelege: Rusia rezistă agresiunii și își apără întotdeauna statalitatea”, a descifrat Kadîrov într-un mesaj.


Anatol
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media