Președinta Maia Sandu a înmânat Drapelul echipei de sportivi ce ne vor reprezenta țara la Festivalul Olimpic al Tineretului European

20 iulie 2022, 12:38 Sport 49
Maia Sandu.  Sursa: presedinte.md

Președinta Maia Sandu a înmânat astăzi Drapelul de Stat al Republicii Moldova echipei de sportivi ce ne va reprezenta țara la Festivalul Olimpic al Tineretului European din Slovacia, care va avea loc începând cu ziua de 23 iulie.

„I-am felicitat pe tineri pentru performanțele obținute până în prezent și care i-au adus la prima competiție olimpică din viața lor. Am menționat, totodată, că au o misiune importantă și responsabilă, care depășește limitele sportului - căci, reprezentându-ne cu demnitate țara, ei vor promova Republica Moldova în lume”, a spus șefa statului în adresarea către echipa de tineri sportivi.

Totodată, Maia Sandu a menționat că Festivalul Olimpic al Tineretului European este despre excelență sportivă, dar și despre prietenie, respect și bună înțelegere între oameni și popoare. „Le doresc tinerilor sportivi ca talentul și munca depusă până acum să le aducă rezultate și să devină motiv de mândrie pentru toată țara. Iar noi, de acasă, îi vom urmări și vom fi solidari cu ei”, a spus doamna Maia Sandu.

Anatol
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media