Actrița și modelul Charlbi Dean, vedeta filmului „Triangle of Sadness”, a murit la doar 32 de ani

31 august 2022, 13:47 Film 391
Charlbi Dean .  Sursa: EPA

Actrița și modelul sud-african Charlbi Dean a decedat luni, în mod subit, la vârsta de 32 de ani.

Un reprezentant al actriței – cunoscută pentru filmul „Triangle of Sadness” (Triunghiul tristeții) – a declarat pentru TMZ că Charlbi Dean a murit la New York, în urma unei boli neașteptate și subite. Afecțiunea de care suferea aceasta nu a fost dezvăluită.

Pelicula „Triangle of Sadness” urmează să ajungă în cinematografele americane pe 7 octombrie, după ce a câștigat în acest an premiul Palme d’Or, cea mai importantă distincție a Festivalului de Film de la Cannes. Filmul prezintă povestea unui vas de croazieră naufragiat și a pasagerilor săi, care ajung la țărm.

Charlbi Dean o interprează pe modelul Yaya, personajul principal din film – un oaspete bogat invitat să participe la croaziera de lux de pe superiaht. Dean a jucat alături de Woody Harrelson, iar distribuția a făcut mare vâlvă în Franța în luna mai, când a avut premiera, actorii apărând la evenimente și pe covorul roșu împreună.

Actrița este cunoscută şi pentru interpretarea din serialul „Black Lightning”, unde a jucat rolul antieroului Syonide, dar și pentru pelicula sud-africană „Spud”, din 2010. Printre alte filme în care a jucat se numără „Blood in the Water”, „Don’t Sleep”, „An Interview with God” şi „Porthole”.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media