Actrița și modelul Charlbi Dean, vedeta filmului „Triangle of Sadness”, a murit la doar 32 de ani

31 august 2022, 13:47 Film 449
Charlbi Dean .  Sursa: EPA

Actrița și modelul sud-african Charlbi Dean a decedat luni, în mod subit, la vârsta de 32 de ani.

Un reprezentant al actriței – cunoscută pentru filmul „Triangle of Sadness” (Triunghiul tristeții) – a declarat pentru TMZ că Charlbi Dean a murit la New York, în urma unei boli neașteptate și subite. Afecțiunea de care suferea aceasta nu a fost dezvăluită.

Pelicula „Triangle of Sadness” urmează să ajungă în cinematografele americane pe 7 octombrie, după ce a câștigat în acest an premiul Palme d’Or, cea mai importantă distincție a Festivalului de Film de la Cannes. Filmul prezintă povestea unui vas de croazieră naufragiat și a pasagerilor săi, care ajung la țărm.

Charlbi Dean o interprează pe modelul Yaya, personajul principal din film – un oaspete bogat invitat să participe la croaziera de lux de pe superiaht. Dean a jucat alături de Woody Harrelson, iar distribuția a făcut mare vâlvă în Franța în luna mai, când a avut premiera, actorii apărând la evenimente și pe covorul roșu împreună.

Actrița este cunoscută şi pentru interpretarea din serialul „Black Lightning”, unde a jucat rolul antieroului Syonide, dar și pentru pelicula sud-africană „Spud”, din 2010. Printre alte filme în care a jucat se numără „Blood in the Water”, „Don’t Sleep”, „An Interview with God” şi „Porthole”.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media