METEO/ Sfârșit de săptămână cu vreme caldă și frumoasă. Câte grade vor indica termometrele

25 septembrie 2021, 09:27 Mediu 54
Parc, septembrie.  Sursa: digi24.ro.

Vremea începe să se încălzească atât ziua, cât și noaptea, după patru zile de Cod Galben de îngheț. Astfel, Meteorologii prognozează pentru astăzi, 25 septembrie, cer variabil, fără precipitații; ziua temperatura maximă va oscila între între +15..+20ºC, iar noaptea - între +5..+10ºC.

Specialiștii de la Serviciul Hidrometeorologic de stat spun că vântul va sufla din sectorul de nord, slab la moderat. Pentru astăzi astăzi se prevăd unele intensificări de până la 15-17 m/s în unele localități.

La Briceni, Edineț și Soroca se vor înregistra valori termice între +5ºC... +6ºC noaptea și +15ºC... +16ºC pe parcursul zilei.

La Ungheni și la Orhei ziua se așteaptă +17ºC și pe parcursul nopții +7ºC.

La Chișinău com avea parte de cer noros și de maxime de +18ºC ziua și +8ºC noaptea.

Cel mai cald va fi, ca de obicei, la Cahul și Ceadîr-Lunga unde se vor înregistra +19ºC... +20ºC ziua și +10ºC - noaptea.


Potrivit SHS, regimul termic va fi unul oscilatoriu, dar în direcția de creștere a temperaturilor. De săptămâna viitoare vom avea parte de o ușoară descreștere a temperaturilor, cu valori între +18..+23ºC.

Anastasia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informatii de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media