ULTIMA ORĂ/ După nici patru luni de la numirea în funcție, șeful ANTA a depus cerere de demisie

9 decembrie 2021, 17:04 Politică 5792
Andrei Sîngereanu, director ANTA.  Sursa: anta.gov.md

Șeful Agenției Naționale Transport Auto (ANTA), Andrei Sîngereanu, a depus cererea de demisie, la nici patru luni de când a fost prezentat echipei instituției. Informația a fost confirmată de către Alina Merlici, consiliera pe comunicare a ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale Andrei Spînu.

Potrivit Alinei Merlici, Sîngereanu a depus cererea de demisie miercuri, 8 decembrie, invocând motive personale. Tot miercuri viceprim-ministrul ANdrei Spînu i-a semnat cererea.

Șefa Direcției relații internaționale și Protocol a ANTA, Ina Angheliuc a declarat pentru Replica Media că interimatul funcției după plecarea lui Andrei Sîngereanu este asigurat de directorul adjunct, Sergiu Cecoi.

Amintim că Sîngereanu a fost prezentat echipei ANTA de cătreMinistrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, pe 19 august anul curent.

Acesta spunea că este la curent cu problemele cu care se confruntă operatorii de transport și colaboratorii ANTA în activitatea profesională și că în scurt timp vor fi întreprinse un șir de acțiuni pentru ameliorarea situației.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media