Minoră de 17 ani, la un pas de a fi violată de doi frați, la Hîncești. Aceștia au fost reținuți și riscă ani grei de pușcărie

20 octombrie 2021, 13:29 Societate 286
crimă, poliția.  Sursa: Poliția RM/Facebook

O minoră de 17 ani a fost la un pas de a fi violată de doi tineri într-o casă părăsită din la Hîncești. Poliția a reținut la scurt timp doi suspecți, care s-au dovedit a fi doi frați.

Potrivit poliției, incidentul a avut loc în seara de marți, 19 octombrie. Victima a fost cea care a alertat oamenii legii printr-un apel la 112, și le-a spus că doi tineri au încercat să o jefuiască și să o violeze.

Tânăra, originară din raionul Leova, se afla în orașul Hîncești când doi tineri s-au apropiat de ea și au dus-o cu forța într-o clădire abandonată, unde au încercat să o violeze. Tentativa a eșuat datorită faptului că tânăra a opus rezistență și a strigat după ajutor.

Ambii suspecții au reușit să fugă, însă au luat cu ei telefonul fetei.

Polițiștii s-au mobilizat și au depistat pe urme fierbinți suspecții, pe care i-au prins într-o locuință din Hîncești.

Cei doi nu s-au conformat cerințelor poliției, au opus rezistență și au încercat să fugă.

Într-un final, aceștia au fost reținuți, iar pe numele lor au fost inițiate două cauze penale pentru jaf și tentativă de viol.

Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de asemenea infracțiuni riscă de la 5 la 12 ani de închisoare.


Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media