Grav accident la Drochia: Doi frați, de 14 și 16 ani, au murit pe loc după ce s-au izbit cu motocicleta de o plită de beton

25 noiembrie 2021, 09:53 Societate 251
Doi frați au decedat într-un grav accident rutier..  Sursa: IP Drochia

Tragedie la Drochia, unde doi frați de 14 și 16 ani și-au pierdut viața într-un accident rutier, noaptea trecută. Potrivit Poliției, minorii ar fi luat o motocicletă de la o rudă și au mers să se plimbe cu ea, însă, neavând experiența necesară, băiatul de 16 ani care conducea mijlocul de transport a pierdut controlul și s-a izbit în plină viteză de o plită de beton din afara carosabilului.

Solicitată de Replica Media, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Drochia, Ina Moscaliuc, ne-a spus că accidentul a avut loc în seara de miercuri, 24 noiembrie, în jurul orei 23:00, la ieșire din satul Chetrosu, raionul Drochia.

La fața locului oamenii legii au stabilit că în accident sunt implicați doi minori, care au decedat înainte de venirea ambulanței.

Cel mai mare frate, de 16 ani, care a condus motocicletă de marca „Haojin 200”, fără numere de înmatriculare, nu avea permis de conducere. Ambii minori erau locuitori ai satului Șuri din același raion.

Preliminar, se crede că din cauza nerespectării vitezei de deplasare, băiatul de 16 ani a pierdut controlul ghidonului și s-a izbit violent de o plită din beton. Impactul a fost într-atât de puternic, încât ambii frați au decedat pe loc.

Ina Moscalenco a precizat că mijlocul de transport aparținea unor rude ale celor doi frați.

Polițiștii urmează să stabilească dacă motocicleta a fost transmisă minorilor sau aceștia ar fi luat-o fără permisiunea proprietarului.

Anastasia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informatii de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media