Federația Rusă închide spațiul aerian pentru 36 de țări, inclusiv pentru statele membre ale UE

28 februarie 2022, 15:24 Rusia 221
Avion.  Sursa: Profimedia Images

Federația Rusă a închis spațiul aerian pentru 36 de țări, inclusiv statele membre ale UE (27 de state), drept răspuns la sancțiunile impuse de Uniunea Europeană și Australian Airlines.

Astfel, potrivit TV Rain, spațiul aerian va fi închis pentru: Austria, Albania, Anguilla (teritoriile britanice de peste mări), Belgia, Bulgaria, Insulele Virgine Britanice, Regatul Unit, Ungaria, Germania, Gibraltar, Grecia, Danemarca (inclusiv Groenlanda, Insulele Feroe și marea teritorială), Jersey, Irlanda, Islanda, Spania , Italia, Canada, Cipru, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Țările de Jos, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Finlanda, Franța, Croația, Cehia, Suedia, Estonia.

La 27 februarie, Uniunea Europeană a anunțat că își închide spațiul aerian petru avioanele rusești. Decizia a fost luată după ce 18 state europene anunțaseră această decizie, ca o formă de sancționare a Moscovei pentru invazia din Ucraina.

LIVE TEXTUL REPLICA MEDIA despre evenimentele din Ucraina din 24 februarie, 25 februarie, 26 februarie și 27 februarie.

IMPORTANT!!! E un război în toată regula în Ucraina. Informațiile circulă cu o viteză amețitoare și e foarte greu să le verificăm. Încercăm să fim cât mai obiectivi și ne bazăm mult pe imagini video de la fața locului. Vă mulțumim că accesați resursele Replica Media: Site, Facebook, Telegramși vă îndemnăm să vă informați din cât mai multe surse oficiale.

Alina
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media