Una dintre puținele voci libere din Rusia - Radio Echo Moscva și site-ul acesteia va fi lichidat

3 martie 2022, 09:49 Externe 122
Ekho Moskva.  Sursa: captură/echo.msk.ru

Consiliul de administrație al Ekho Moskva care face parte din holdingul Gazprom-Media, una dintre puținele voci libere din Rusia, lipsit de emisie la 1 martie, a decis cu majoritatea voturilor să lichideze postul de radio și site-ul său, transmite tvrain.ru.

Cu o zi înainte, Gazprom-Media a raportat că vor organiza o ședință a consiliului de administrație pentru a lua o decizie „în conformitate cu instrucțiunile Procuraturii Generale”.

La 1 martie, Roskomnadzor a blocat accesul la site-urile Ekho Moskva și Dojdi la solicitarea Procuraturii Generale ruse.

Procuratura Generală a Federației Ruse a declarat că site-ul web al lui Dojdi și Ekho Moskva a postat „sistematic” informații „cu apeluri la activități extremiste, violență”, precum și „informații în mod deliberat false cu privire la acțiunile personalului militar rus, ca parte a unei operațiuni speciale de protecție. DPR și LPR”.

IMPORTANT!!! E un război în toată regula în Ucraina. Informațiile circulă cu o viteză amețitoare și e foarte greu să le verificăm. Încercăm să fim cât mai obiectivi și ne bazăm mult pe imagini video de la fața locului. Vă mulțumim că accesați resursele Replica Media: Site, Facebook, Telegram și vă îndemnăm să vă informați din cât mai multe surse oficiale.

Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media