VIDEO/ „It's my life” a răsunat la Odesa. Trupa Bon Jovi, impresionată de ucrainenii care pregătesc saci cu nisip pentru a baricada orașul de un eventual atac rus: „E pentru cei care nu cedează”

23 martie 2022, 12:10 Muzică 347
Ucrainenii de la Odesa pregătesc saci cu nisip pentru a baricada orașul pe fundalul piesei lui Bon Jovi.  Sursa: captură video/ Bon Jovi/ Facebook

Artiștii trupei Bon Jovi, impresionați de ucrainenii din Odesa care pregătesc saci cu nisip pentru a baricada orașul de invazia trupelor ruse, pe fundalul celebrei piese „It's my life”.

Trupa Bon Jovi a încărcat o secvență a unui video filmat la Odesa, unde îi arată pe cetățenii ucraineni pregătindu-se să înfrunte inamicul pe fundalul piesei „It's my life”.

Secvența video este însoțită de următorul mesaj: „E pentru cei care nu cedează.”


Urmăriți LIVE TEXTUL REPLICA MEDIA despre evenimentele din Ucraina din zilele anterioare 24 februarie, 25 februarie, 26 februarie, 27 februarie, 28 februarie, 1 martie, 2 martie, 3 martie, 4 martie, 5 martie, 6 martie, 7 martie, 8 martie, 9 martie, 10 martie, 11 martie, 12 martie, 13 martie, 14 martie, 15 martie, 16 martie, 17 martie, 18 martie, 19 martie, 20 martie, 21 martie și 22 martie.

IMPORTANT!!! E un război în toată regula în Ucraina. Informațiile circulă cu o viteză amețitoare și e foarte greu să le verificăm. Încercăm să fim cât mai obiectivi și ne bazăm mult pe imagini video de la fața locului. Vă mulțumim că accesați resursele Replica Media: Site, Facebook, Telegram și vă îndemnăm să vă informați din cât mai multe surse oficiale.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media