VIDEO/ „It's my life” a răsunat la Odesa. Trupa Bon Jovi, impresionată de ucrainenii care pregătesc saci cu nisip pentru a baricada orașul de un eventual atac rus: „E pentru cei care nu cedează”

23 martie 2022, 12:10 Muzică 311
Ucrainenii de la Odesa pregătesc saci cu nisip pentru a baricada orașul pe fundalul piesei lui Bon Jovi.  Sursa: captură video/ Bon Jovi/ Facebook

Artiștii trupei Bon Jovi, impresionați de ucrainenii din Odesa care pregătesc saci cu nisip pentru a baricada orașul de invazia trupelor ruse, pe fundalul celebrei piese „It's my life”.

Trupa Bon Jovi a încărcat o secvență a unui video filmat la Odesa, unde îi arată pe cetățenii ucraineni pregătindu-se să înfrunte inamicul pe fundalul piesei „It's my life”.

Secvența video este însoțită de următorul mesaj: „E pentru cei care nu cedează.”


Urmăriți LIVE TEXTUL REPLICA MEDIA despre evenimentele din Ucraina din zilele anterioare 24 februarie, 25 februarie, 26 februarie, 27 februarie, 28 februarie, 1 martie, 2 martie, 3 martie, 4 martie, 5 martie, 6 martie, 7 martie, 8 martie, 9 martie, 10 martie, 11 martie, 12 martie, 13 martie, 14 martie, 15 martie, 16 martie, 17 martie, 18 martie, 19 martie, 20 martie, 21 martie și 22 martie.

IMPORTANT!!! E un război în toată regula în Ucraina. Informațiile circulă cu o viteză amețitoare și e foarte greu să le verificăm. Încercăm să fim cât mai obiectivi și ne bazăm mult pe imagini video de la fața locului. Vă mulțumim că accesați resursele Replica Media: Site, Facebook, Telegram și vă îndemnăm să vă informați din cât mai multe surse oficiale.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media