Silvio Berlusconi, mire la 85 de ani. Fostul premier al Italiei a făcut în weekend o nuntă „simbolică” cu iubita sa mai tânără cu 53 de ani

22 martie 2022, 12:32 Lifestyle 664
Silvio Berlusconi.  Sursa: Dailymail

Fostul premier al Italiei Silvio Berlusconi s-a căsătorit cu Marta Fascina, iubita sa care este cu 53 de ani mai tânără decât el. Aflat la a treia căsnicie, politicianul italian, în vârstă de 85 de ani, şi-a invitat la nuntă cei cinci copii ai lui, scrie presa locală.

Silvio Berlusconi s-a căsătorit week-end-ul trecut cu Marta Fascina, o tânără de doar 32 de ani. Evenimentul a fost organizat la Villa Gernetto, proprietatea istorică din oraşul Lesmo a fostului premier italian.

Berlusconi a cunoscut-o pe Marta Fascina, deputată din partea Partidului Forza Italia, în urmă cu trei de ani. Cununia civilă încă nu a avut loc din cauza scandalului declanşat de cei cinci copii adulţi ai politicianului italian. Ei sunt îngrijorați că tatăl lor, în vârstă de 85 de ani va lăsa averea de peste 7 miliarde de dolari acesteia, potrivit sursei.

În realitate ceremonia a fost o căsătorie simbolică. Potrivit presei italiene, Marta a fost „foarte supărată că nu a avut o nuntă potrivită”. În ciuda faptului că nu a fost o ceremonie oficială, Marta a arătat ca o mireasă adevărată. Aceasta a purtat o rochie albă Antonio Riva, realizată din dantelă franțuzească. De asemenea, experții estimează că rochia ar fi costat circa 20.000 de euro. În ton cu partenera lui, Silvio a optat pentru un costum Armani albastru elegant.

Anatol
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media