„Foc la ghete” - Cea mai amplă acțiune de promovare a alergării în Republica Moldova

17 ianuarie 2022, 21:05 Fitness 248
Alergători la ieșirea din satul Cobusca Nouă.  Sursa: Run Moldova

180 de sportivi care s-au unit în 85 de echipe vor participa la competiția virtuală de alergare “Foc la ghete”, organizat de comunitatea RunMoldova. Potrivit condițiilor organizatorilor, în următoarele 11 săptămânii ei vor trebui să iasă la antrenamente de minim trei ori pe săptămână. Iar cei care vor alerga cea mai mare distanță în toată perioada vor primi premii solide.

Comunitatea RunMoldova va oferi în aceste săptămânii circa 300 de cadouri și premii suplimentare în valoare de peste 45 de mii de lei. Organizatorii susțin că vor astfel să-i stimuleze pe alergători să se antreneze și în perioada cu condiții meteo mai complicate. În plus, un astfel de concurs urmează să-i stimuleze pe toți să înceapă să practice sportul. La premii poate pretinde orice participant, indiferent de distanța parcursă.


La concurs s-au înscris alergători, originari din Moldova și România, care vor alerga în Canada, Elveția, Irlanda, Portugalia (Insula Madeira), România, Ucraina, Franța. În Republica Moldova s-au înscris la concurs alergători care locuiesc în Chișinău, Bălți, Drochia, Edineț, Ungheni, Ocnița, Bardar, Criuleni, Strășeni, Ialoveni.

Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media