Natalia Gavriliță: Miercurea viitoare va fi prezentat noul vicepremier pentru reintegrare

12 ianuarie 2022, 17:10 Politică 196
Natalia Gavrilița, briefing.  Sursa: captură video/Privesc.eu

Noul vicepremier pe reintegrare a fost identificat, a acceptat propunerea, dar a cerut timp pentru a rezolva anumite probleme personale. Anunțul a fost făcut de prim-ministra Natalia Gavrilița. Acesta va participa la următoarea ședință a Guvernului, dă asigurări șefa cabinetului de miniștri.

„Am găsit candidatura, este aprobată, dar omul a cerut timp pentru a hotărî unele probleme de ordin personal, de aceea vom anunța candidatura și va participa în treburile statului și a ședinței Guvernului de miercurea viitoare”, a declarat Gavrilița.

Prim-ministra nu a dorit să dea mai multe detalii despre viitorul vicepremier, menționând doar că „are o experiență necesară unui candidat la această poziție”.

Biroului Politici de Reintegrare a rămas fără șef la 5 noiembrie 2021, după ce vicepremierul Vlad Kulminski și-a dat demisia la trei luni de la numirea sa în funcție. Potrivit reprezentanților Guvernului, acesta a plecat din funcția din motive personale.

Vlad Kulminski a fost numit în funcția de vicepremier la începutul lunii august 2021.

Cristian
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informatii de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media