În curând, la Moscova vor fi deschise ambasadele așa-ziselor republici LNR și DNR: „Vom încerca să o facem cât mai curând posibil”

26 aprilie 2022, 16:16 Rusia 189
LPR și DPR.  Sursa: Ria Novosti

Ambasadele așa-ziselor Republici Populare Doneţk şi Luhansk se vor deschide în curând la Moscova. Este posibil ca acest lucru să se întâmple într-o lună sau două, transmite Ria, care citează o sursă diplomatică, însă nu menționează care anume.

„Vom încerca să o facem cât mai curând posibil, cu cât mai repede, cu atât mai bine. Suntem angajați într-o muncă specifică”, transmite sursa citată.

Amintim că, la 21 februarie, Vladimir Putin, după un apel al deputaților Dumei de Stat și al șefilor republicilor Donbass, a semnat un decret de recunoaștere a suveranității așa-ziselor Republici Populare Luhansk și Donețk.

De asemenea, pe 29 martie, șeful DNR, Denis Pușilin, a declarat că Republica Populară Donețk va lua în considerare aderarea la Federația Rusă.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media