Ministrul de Externe, mesaj de susținere pentru Zdob și Zdub și Frații Advahov, care evoluează în această seară la Eurovision

10 mai 2022, 22:38 Cultură 373
Nicu Popescu.  Sursa: MAEIE

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, a venit cu un mesaj de susținere pentru trupa Zdob și Zdub și Frații Advahov, care evoluează în această seară în prima semifinală a concursului internațional de muzică Eurovision Song Contest 2022.

„În această seară „Merge trenul, parcă zboară. Dintr-o țară-n altă țară!”. Ținem pumnii în prima semifinală cu reprezentanții noștri la Eurovision - formația Zdob și Zdub și Orchestra Fraţilor Advahov”, a scris șeful MAEIE pe pagina sa de Facebook.

Popescu a îndemnat diaspora să voteze cu numărul #9, întrucât Zdob și Zdub și frații Advahov vor fi al 9-lea grup de artiști care va evolua pe scena Eurovison în această seară.


Prima semifinală a concursului muzical Eurovision 2022 are loc astăzi, 10 mai, pe scena de la PalaOlimpico din Torino, Italia. Vedeți aici lista celor 17 țări din prima semifinală a concursului muzical.

Detalii despre televoting:

Anastasia
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media