Atenție, șoferi! Trafic suspendat pe strada Alexandru cel Bun până pe 22 mai

16 mai 2022, 10:18 Auto 131
indicatoare auto, drum.  Sursa: Replica Media

În perioada 17- 22 mai va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni și M. Cebotari, precum și pe str. M. Cebotari în perimetrul str. Columna - str. Alexandru cel Bun, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de schimbare a pilonilor din beton armat de către furnizorul de energie electrică.

Astfel, în legătură cu executarea lucrărilor menționate, circulația transportului de pasageri în zilele de 17-22 mai 2022 va fi organizată după cum urmează:

Itinerarul rutelor nr. 103, 108, 171 și 174 se modifică după cum urmează: de pe str. Ismail pe str. Mitropolit Varlaam, str. Vasile Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Petru Movilă, str. Columna și în continuare pe traseele stabilite.

Totodată, în perioada 18-20 mai 2022, va fi suspendat traficul rutier pe strada Arhanghelul Mihail, tronsonul cuprins între bd. Gr. Vieru și Petru Rareș, în legătură cu necesitatea executării în zonă a lucrărilor arheologice.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media