ULTIMA ORĂ/ Percheziții la Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură: Sunt vizate persoane publice din cadru AIPA și din APL, și mai mulți agenți economici

24 ianuarie 2023, 10:37 Justiție 112
CNA a descins la AIPA.  Sursa: CNA

Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) efectuează percheziții la persoane publice din cadrul Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), autorități publice locale și la mai mulți agenți economici. Informația a fost confirmată pentru Replica Media de către purtătoarea de cuvânt a CNA, Angela Starinschi.

„Efectuăm acțiuni de urmărire penală în nordul, centrul și sudul țării în dosare care vizează acordarea ilegală de subvenții în agricultură. La această oră, desfășurăm percheziții la persoane publice din cadrul AIPA, autorități publice locale și la mai mulți agenți economici”, a declarat Starinschi.

Vom reveni cu detalii.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media