ULTIMA ORĂ/ Percheziții la Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură: Sunt vizate persoane publice din cadru AIPA și din APL, și mai mulți agenți economici

24 ianuarie 2023, 10:37 Justiție 210
CNA a descins la AIPA.  Sursa: CNA

Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) efectuează percheziții la persoane publice din cadrul Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), autorități publice locale și la mai mulți agenți economici. Informația a fost confirmată pentru Replica Media de către purtătoarea de cuvânt a CNA, Angela Starinschi.

„Efectuăm acțiuni de urmărire penală în nordul, centrul și sudul țării în dosare care vizează acordarea ilegală de subvenții în agricultură. La această oră, desfășurăm percheziții la persoane publice din cadrul AIPA, autorități publice locale și la mai mulți agenți economici”, a declarat Starinschi.

Vom reveni cu detalii.

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media