VIDEO/ Ar fi spart geamul unei locuințe, ar fi bătut proprietara și ar fi jefuit-o de aproape 3.000 de lei. Bărbat din Soroca, reținut de Poliție

25 ianuarie 2023, 10:13 Justiție 212
Geam spart/ Imagine simbol.  Sursa: alba24.ro

O femeie de 70 de ani din Soroca a sesizat Poliția, după ce un bărbat necunoscut ar fi pătruns în locuința sa forțând geamul, apoi ar fi lovit-o de mai multe ori pe suprafața corpului și i-ar fi sustras deschis suma de 2.600 de lei.

În rezultatul investigațiilor efectuate de polițiști, la scurt timp persoana suspectată în comiterea infracțiunii a fost identificată. Este vorba despre un bărbat de 34 de ani din Soroca, care nu este la prima abatere de la lege.

Acesta anterior a fost judecat și și-a ispășit pedeapsa pentru infracțiuni patrimoniale.

Măsurile de investigație au fost efectuate de polițiștii din Soroca în comun cu angajații Direcției Nord a INI, sub conducerea Procuraturii raionale Soroca.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală, iar suspectul a fost reținut pentru 72 de ore.

Conform legii penale, persoana vinovată de comiterea infracțiunii de „Tâlhărie” riscă pedeapsă cu închisoare de la 8 la 10 ani.


Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media