Autocar plin cu români, răsturnat pe autostradă, în Italia. Răniții, duși la spital cu elicopterul

16 ianuarie 2023, 18:22 România 177
Accident Italia.  Sursa: Il Gazzettino

Un autocar care venea din Italia către România s-a răsturnat luni pe o autostradă lângă Padova. La bord se aflau 52 de persoane, adulți și copii de naționalitate română. Mai multe persoane au ajuns la spital, dintre care una în stare gravă, scrie presa din Peninsulă.

Accidentul s-a produs pe șoseaua de legătură între autostrada A13 Bologna-Padova cu A4 Torino-Trieste. Conform informațiilor obținute până în prezent, autocarul a plecat de la Palermo în cursul serii trecute, dar avea pasageri și din Roma.

La fața locului au sosit ambulanțe din Veneția și Padova, precum și voluntarii de serviciu. Au fost prezenți, de asemenea, pompierii și Poliția rutieră, precum și personalul Autostrade per l'Italia.

Din cauza accidentului, legătura cu A4 Torino-Trieste de pe A13 Bologna-Padova a fost închisă pentru cei care călătoresc din Bologna la Padova. Traficul a fost blocat și au fost cozi de 2 km în direcția Padova.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media