UEFA Nations League: Naționala Moldovei de fotbal va juca astăzi împotriva Letoniei

22 septembrie 2022, 15:06 Sport 196
Naționala Moldovei de fotbal.  Sursa: fmf.md

Echipa Națională a Moldovei va juca astăzi al cincilea meci din Liga Națiunilor, ediția 2022/23. Adversara noastră este selecționata din Letonia. Partida, care se va disputa pe stadionul Skonto din Riga, va începe la ora 19:00, transmite FMF.

Naționala noastră păstrează șanse să termine pe primul loc în grupa D1, dar pentru asta este obligată să bată Letonia.

În grupa D1 a Ligii Națiunilor s-au jucat opt meciuri: Letonia - Andorra 3-0, Liechtenstein - Moldova 0-2, Letonia – Liechtenstein 1-0, Andorra – Moldova 0-0, Moldova – Letonia 2-4, Andorra – Liechtenstein 2-1, Moldova - Andorra 2-1, Liechtenstein - Letonia 0-2.

Oaspete de onoare al jocului va fi președintele UEFA, Aleksander Ceferin, care se află într-o deplasare de serviciu în Letonia.

În celălalt meci din grupă, Liechtenstein va întâlni Andorra, de la ora 21:45.

Jocul cu Letonia va fi cu numărul 268 pentru Naționala Moldovei. Reprezentativa noastră a înregistrat 50 de victorii, 61 de egalități și 156 de înfrângeri. Golaveraj: 208-451.

Naționala Moldovei a învins Andorra cu 2-1 în meciul trecut și a bifat cel de-al 50-lea succes din istorie.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media